Handelsbetingelser

Pas på dit tøj så holder det længere.
Da en del af vores tøj er udsmykket med sten, glimmer, palietter m.m.  anbefaler vi at du vasker tøjet efter vaskeanvisning og gerne i vaskepose. Vask det evt. på vrangen.
Betaling med Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard, mobilepay, ViaBill eller via bankoverførsel
Bank navn Danske Bank
Regnr : 3208
Kontonr: 11465706
Forbehold for fejl og udsolgte varer.
Du kan bestille varer fra La Femme Cph på følgende måder:
– via hjemmesiden
– via Facebook
– via Instagram 
Alle priser angives inklusiv moms.
Betaling 
betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken La Femme Cph eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra La Femme Cph. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Ved bankoverførsel vil La Femme Cph´s reg.- og kontonummer stå på den ordrebekræftelse der bliver tilsendt til den indtastede mail.
Såfremt beløbet ikke er modtaget på vores konto inden 3 hverdage, vil ordren automatisk blive annulleret. Det er derfor ikke muligt at “spærre” varer længere end 3 hverdage.
Fortrydelsesret, reklamation og returret : 
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentligt samme stand som da du modtog den. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dine varer fra os.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Du udprinter og vedlægger din returseddel i pakken og sender pakken retur til os på følgende adresse :
La Femme Cph.
Kornmarksvej 2
2605 Brøndby
Tilbagebetaling sker til samme kort som blev brugt ved bestilling indenfor 5 bankdage.
Uafhentede pakker:
Uafhentede pakker betragtes ikke som en returnering, og du vil derfor blive opkrævet 29kr for fragtomkostninger.
Beløbet vil automatisk blive modregnet din ordre.
Det er dit ansvar at pakken når frem til os. Du bestemmer selv hvordan du sender din pakke, men vi foreslår at du sender den forsikret, da du dermed er sikret erstatning hvis pakken ikke når frem.
Pakken skal sendes med omdeling! Den bliver ikke anset som returneret hvis ikke vi modtager den omdelt, og eksempelvis skal afhentes på en pakkecentral.

Hvis du vil benytte din fortrydelsesret, har du ansvaret for forsendelse af varen, når den skal retur til sælgeren. Hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten retur til sælger, er det dit ansvar.

Du skal derfor sikre dig at varen er ordenligt emballeret og sendt på en forsvarlig måde, fx som værdipakke.

Varer der er købt via webshoppen, kan IKKE returneres i Brøndby 
Forsendelse: Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage med PostNord.
Uden omdeling over 300kr, Fri fragt 
Under 300kr, 29kr uden omdeling til pakkeboks
Alle ordre med omdeling, 49 kr.
BEMÆRK:
Dog kan der ved indkøbsture, udsalg (4-5 hverdage), helligdage og ferie gå lidt længere.